U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

LedsBetter Green Solutions Stadskanaal is een sterk groeiende en duurzame organisatie welke opereert in de duurzame installatie branche. Onze installaties en ons karakter maakt wat wij doen! Dit is wie wij zijn en hoe wij willen bijdragen.

Onze specialisme ligt op het gebied van Zonnesystemen, LED verlichting en duurzame installaties zoals warmtepompen, laag temperatuursystemen HR CV ketels, biomassa cv ketels. Maar ook voor advies, onderhoud, groothandel in professionele LED verlichting kunt u bij ons terecht.

Wij werken nauw samen met onze leveranciers en fabrikanten, hierdoor hebben wij de kennis, ervaring en passie voor duurzaamheid in huis om u te ondersteunen bij het waarmaken van uw ambitie.  Binnen LedsBetter Stadskanaal werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. Ons team volgt regelmatig cursussen en worden wij regelmatig door onze leveranciers en fabrikanten op de hoogte gehouden van innovatieve ontwikkelingen van producten en veranderingen in ons vak gebied. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en afspraak is afspraak.

Bel vandaag nog om uw mogelijkheden te bespreken. 0599-850556, maar mailen mag ook

info@ledsbetter.com 

De Duurzame Totaal Installateur 

 

Grote projecten, ook door ons voor u te realiseren voor meer informatie bel 0599-850556

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?