U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Solar Specials, LedsBetter Solar Solutions Carport en Terrasoverkappig van Duitse Topkwaliteit !

LedsBetter Carport Solar 2015LedsBetter Carport Solar 2015

Solar Carport voorziet u van energie voor uw hybride/elektrische auto en beschermt uw auto tegen weersinvloeden

Solar Specials Carports of Solar-Terrasoverkappingen zijn niet alleen voor consumenten interessant, maar ook voor horeca, bedrijven, winkelcentra of gemeenten. Biedt u uw klanten en medewerkers niet alleen het comfort van overdekte parkeerplaatsen, maar profiteer ook van de opgewekte energie en het gemak. Auto beschermt parkeren en eenvoudig op te laden.

LedsBetter Green Solutions biedt als partner van Solar Carport alle mogelijke oplossingen op het gebied van Solar Carports en Solar terrasoverkappingen. Als standaard of individueel maatwerk. Door dezelfde techniek toe te passen die in de eeuwenoude Duitse vakwerkhuizen worden gebruikt kunt u een zeer lange levensduur verwachten.

Individueel aanpasbare oplossingen

Naast standaard carports voor één of twee parkeerplaatsen of de standaard terras overkappingen bieden we ook individuele oplossingen.

Door de accessoires geheel aan uw wensen aan te passen.

LedsBetter Solar Parkeercarport 2015LedsBetter Solar Parkeercarport 2015

Onze Solar carport is eenvoudig met elkaar te combineren en kunt u naar wens uitbreiden en zo uw eigen groene parkeer/oplaadpunt realiseren.

VOORBEELD:

“Gratis autorijden”
Een eigen stroom oplaadpunt in uw Tuin.

Een totaal Concept bestaat uit een elektro (hybride) auto, uw oplaadpaal en een Solarcarport. Daarmee heeft u uw eigen stroom ” tankstation” thuis.
60 Minuten Zonneschijn = 25 KM Autorijden, 35 m² Dakoppervlak = 27.500 KM per Jaar.
Naast brandstofbesparing ontstaan er ook duidelijk gunstiger onderhoudskosten.

Profiteer van de besparingsmogelijkheid bij stijgende stroomprijzen

LedsBetter Solarhoreca-terrasoverkappingLedsBetter Solarhoreca-terrasoverkapping

LedsBetter Solar Solutions  levert niet alleen energie maar bied ook extra mogelijkheden.

Een carport is een relatief voordelige oplossing om een PV systeem te plaatsen als een normaal dak niet beschikbaar is.

Met de besparing die een solar-carport oplevert betaalt deze zichzelf terug en heeft veel toepassingsmogelijkheden.

Meer weten over onze Solar carport/Terrasoverkapping of onze andere systemen aarzel niet en neem contact met ons op 0599-850556 of mail naar info@ledsbetter.com 

BenQ Sunforte 333 Wp (monokristallijn 333 Wp)

Beschrijving

BenQ zonnepanelen; het hoogste rendement zonnepaneel ter wereld!

De nieuwe lijn zonnepanelen van BenQ bevatten alles wat je kan wensen.

BenQ Zonnepanelen, een nieuw merk voor zonne-energie materiaal, is een divisie van AU Optronics. Deze leverancier streeft ernaar om betrouwbare en zonne-energie oplossingen te bieden met een hoge efficiëntie, om wereldwijd in de behoeften van residentiële en commerciële klanten te voorzien.

BenQ Solar & SunPower
AU optronics is opgericht in 2008 en de naam veranderd naar BenQ Zonnepanelen in 2012. De zonnepanelen fabrikant heeft een samenwerking met SunPower en levert onder andere hoog rendement zonnepanelen met SunPower cellen.
SunForte hoog rendement zonnepanelenomvormeromvormer

SunPower panelen staat bekend om zonnepanelen met het hoogst rendement ter wereld. Deze panelen worden aangeboden onder de type BenQ SunForte. Het rendement van deze panelen ligt op meer dan 20%. Daarmee is de opbrengst per vierkante meter hoger dan traditionele zonnepanelen. De zonnepanelen heeft ongeveer de zelfde afmeting (1,6m2) als alle andere panelen van 60 cellen. Gemiddeld ligt de opbrengst 25 tot 30% hoger per zonnepaneel (ten opzichte van een 250Wp paneel).

De PM096B00 modules hebben geen last van PID (Potential Induced Degradation) en kunnen gebruikt worden bij systemen met een trafoloze omvormer. Uiteraard moeten de panelen wel netjes worden geaard aan het frame van de modules.

Voor meer informatie bel ons 0599-850556 of mail naar info@ledsbetter.com

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?